• Bij JongNL gaat het om samenspelen • plezier • creativiteit • natuurbeleving
  • Bij JongNL Melick begeleiden opgeleide vrijwilligers de activiteiten
  • JongNL Melick levert een bijdrage aan een gezonde en leefbare samenleving

Lid of vrijwilliger worden

Ben jij op zoek naar spanning en avontuur en gezelligheid, dan is Jong Nederland Melick dé club voor jou! Wacht dan ook niet langer en word lid.

Jong Nederland Melick is er voor iedereen vanaf groep 1 van het basisonderwijs. Je kunt op ieder moment van het jaar instromen in een bestaande groep. Je bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons clubgebouw. Natuurlijk mag je eerst een tijdje proberen of JongNL de juiste club voor je is. De eerste drie keer mag je dan ook GRATIS meedoen, zonder enige verplichtingen.

Het inschrijformulier vindt u hier:

Inschrijf formulier

 

Leergeld

Leergeld wil dat alle kinderen mee kunnen doen. Ondersteuning voor ouders en verzorgers die om financiële redenen een lidmaatschap van een vereniging niet kunnen veroorloven.


Je wilt als ouder dat je kind mee kan doen. Met een excursie, met sport, met school of een culturele activiteit. Leergeld helpt met een bijdrage voor sportschoenen, een ouderbijdrage of contributie als daar even geen geld voor is. Want kinderen die sporten zijn gezonder en maken nieuwe vriendjes. Muziekles helpt kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen. Meedoen, meespelen in een vereniging, maakt dat je erbij hoort. Leergeld zegt: nu meedoen, is straks meetellen! Voor meer informatie: Leergeld Roerdalen, Apollolaan 2 - 6074 EH Melick, Tel 0636503565. Bereikbaar op donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

Internet: www.leergeldroermondeo.nl E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vrijwilligers

Het functioneren als vrijwilliger is een leuke manier om je tijd te besteden. Bij Jong Nederland Melick hebben we een divers, leuk vrijwilligersteam wat altijd versterking kan gebruiken. Dit kan zijn als leiding, maar ook voor het vervullen van o.a. bestuurstaken. Wil je iets betekenen in het onderhoud van ons materiaal en gebouw, ben je altijd welkom bij ons Klussenteam.

Voor meer informatie:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inloggen